aui-select uses & as value instead of &

Description

This may affect ulterior version too.

Something similar (if not the same) seems to have been fixed for versions 7.9.6 and 8.0.0 in but I have 8.6.0 installed and whenever I set an `img-src` containing the `&` character in the single select, once selected, the `&` characters in the src are replaced by `&`.

I simply created a single select of Jira Issue types.

Here is a sample of one of the options that work in the pop up but not once selected:

Environment

None

QA Kickoff Check-In

Usage described in documentation
Demonstration of all states
Interactive state (screen readers)
Visual regression tests
Unit tests
Navigation (only keyboard / only mouse)
Component render legibly

QA Demo Check-Out

P2 plugin
Browsers (Edge/IE11/Firefox/Chrome/Safari)
Resizing
Zoom in/out
Navigation (Keyboard/Mouse)
Focus
Element status (At Rest/Pressed/Selected/Read Only/Disabled)
Cursors
Tooltips
Audio

Activity

Show:
Pascal Perreault
August 27, 2020, 1:30 PM

Screen captures of the use case in action:

When the select is opened

When ‘Task’ is selected

Bartosz Cytrowski
September 17, 2020, 8:22 AM

I’m wondering for which version of AUI you want this fix to appear. Which products in which versions you have to support?

Pascal Perreault
September 17, 2020, 1:23 PM

In the most ideal of situations I’d say from AUI 6.1.0 because we have a plugin that support until Jira 7.6 right now.

Assignee

Bartosz Cytrowski

Reporter

Pascal Perreault

Labels

None

Changelog entry text

None

Needs Doc

None

Story Points

1

Components

Sprint

None

Fix versions

Affects versions

Priority

Major
Configure