Connect iframes intermittently failing to load

Description

See https://community.developer.atlassian.com/t/apps-fail-to-load-due-to-timeouts/40506

Connect iframes intermittently fail to load. Previous investigation looked into the reliability of the all.js CDN and found it to be reliable. The reliability of receiving the init message by the parent page has also been looked into and found to be reliable.

Some of the reports relate to restoring a browser tab, clearing the client cache also seems to resolve the issue. Both of these strongly point to an issue with caching the iframes and this should be the next point of focus in the investigation. Browsers also have a history of issues with iframes and caching.

Environment

None

Activity

Show:
Aron Gombas [Midori]
April 27, 2021, 8:41 AM

Guys, I opened a ticket project that may be caused by this problem.

There is a HAR file, a browser logfile and a little Glitch app available there if that helps.

Joe Clark
February 17, 2021, 1:05 PM

Our latest update on this issue has been posted to the developer community:

https://community.developer.atlassian.com/t/an-update-on-our-investigation-to-solve-intermittent-iframe-loading-problems-in-connect-apps/43981/17?u=heyjoe

We are still actively seeking additional diagnostic information from users or developers who can reproduce the problem. If you reproduce the issue, please upload diagnostic info including a HAR file at this form: http://go.atlassian.com/connect-app-load-failure-survey

Joe Clark
February 11, 2021, 1:19 AM

Marking as in progress as part of some house-keeping to reflect the current state of issues.

Mike Staas
November 29, 2020, 11:18 PM

When I go to your Jira the QTM4J app is working for me however the response from https://qtmcloud.qmetry.com/rest/api is quite slow (>5s) this does not appear to be an issue with Connect.

Regards

Mike

Assignee

boydo

Reporter

Mike Staas